Tai ehkä paluu vanhoihin kujeisiin...  Helmikuussa palaan työmaille ja pienin lähtee päivähoitoon samaan päiväkotiin, jossa isoveljetkin olivat. Sikäli ei siis huolta, sillä hoitajat ja pk:n johtaja ovat tuttuja perheellemme jo monien vuosien ajalta. Joka tapauksessa hieman haikea olo on ja ihmettelen, minne ne kolme pitkää vuotta hävisivät. Ajan kulun näkee kyllä lapsista parhaiten *huokaus*.


Saanko hyppiä hetken tasajalkaa tämän käyttöliittymän ansiosta? *AAARGH* Jos jotain vihaan niin sitä, että ihan toimiva systeemi muutetaan vain siksi, että omistaja vaihtuu tai muuten vaan halutaan uutta ja kliffaa hei. 'Jos se ei ole rikki, älä korjaa sitä' olisi hyvä ohjenuora monille IT-alan ammattilaisille. Ja muillekin.

Noh.. Saa nähdä, kuinka usein ehdin tätä nyt päivitellä. Tuossa lisätessäni pari linkkiä seurattaviini huomasin, että vanhaan linkkilistaan jää kiva väli kun haluan laittaa linkin aakkosiin. Latoinpa sitten joka aakkosen omakseen, mutta silti kirjaimen sisällä jää kurja väli seuraavaan. Ei auta itku markkinoilla.

Ennen joulua keskimmäinen onnistui rikkomaan pikkukameramme ja sitä ennen olin unohtanut ottaa kuvat yhden swapin decoista, joten ne ovat ikuisesti kuvaamatta. Kunhan tutustun uuteen kameraamme saatan laittaa deco-entryistäni taas kuvia, jos vain muistan kuvata ne ennen lähettämistä lahopää kun olen.

Hyvää Tammikuuta!